José María Marín

Senior Program Officer, OGP Local

José María es va incorporar a l’OGP el juliol de 2020 com a oficial sènior de programes del programa local per donar suport a la integració nacional-local, millorar la participació subnacional a l’OGP i millorar les oportunitats de coneixement i aprenentatge per als reformadors del govern obert. Anteriorment, ha treballat a Transparency International (Alemanya), Fundar, Centro de Análisis e Investigación (Mèxic) i l’International Budget Partnership (EUA) gestionant projectes i realitzant investigacions, anàlisis de polítiques i incidència en l’àmbit de la transparència del sector públic, l’anti -corrupció, participació i responsabilitat.

José María va estudiar Política i Administració Pública (MA) a la London School of Economics al Regne Unit, Economia (MA) a la Universidad Alberto Hurtado de Xile i Administració i Economia d’Empreses (BA) a la Universitat Americana dels EUA.

José María té la seu a Berlín.

Events of the Speaker
You might also love these events.
16/05/2022
Amb aquest acte, la Secretaria de Govern Obert va donar el tret de sortida a la Setmana del Govern Obert #OpenGovWeek. Aquesta va ser una bona oportunitat per conèixer de prop com se celebra aquest esdeveniment en l’àmbit internacional, i...