Lourdes Parramon i Bregolat

Cap de l’Àrea de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació de l’Oficina Antifrau de Catalunya

És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i postgrau en Mediació. Com a advocada i mediadora ha exercit durant més de deu anys en col·laboració amb diversos despatxos professionals i centres de mediació. Ha estat membre de diverses comissions de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i de l’Associació de dones juristes.

Va dirigir el Programa per a la creació d’una Oficina de lluita contra el frau, des dels departaments de la Presidència i de Governació i Administracions Públiques amb les funcions, entre d’altres, d’ultimar la proposta de regulació legal de l’Oficina Antifrau i la planificació, gestió i coordinació de les actuacions necessàries per a la seva posada en marxa i la seva efectiva implementació.

Ha impartit formació sobre el control de la corrupció en universitats, escoles de negoci, associacions empresarials, col·legis professionals i consells comarcals, entre d’altres. També ha col·laborat com a assessora en projectes diversos amb organitzacions de referència, com Transparència Internacional o amb la Xarxa del Pacte Mundial.

Events of the Speaker
You might also love these events.
18/05/2022
L’última dècada ha vist el sorgiment, extensió i consolidació del paradigma del big data en tots els àmbits de la vida, fet que ha tingut una gran incidència en el disseny i la configuració dels mecanismes de control. En matèria...
16/05/2022
Amb aquest acte, la Secretaria de Govern Obert va donar el tret de sortida a la Setmana del Govern Obert #OpenGovWeek. Aquesta va ser una bona oportunitat per conèixer de prop com se celebra aquest esdeveniment en l’àmbit internacional, i...