Montserrat Payà

Professora titular del Departament de Teoria i Història de l’Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

Imparteix docència als Graus d’Educació Social, Pedagogia i Educació Infantil, i al Màster d’Educació per a la Ciutadania i en Valors, a assignatures de Teoria de l’Educació i Educació en Valors.

Ha participat en l’elaboració de materials sobre educació moral per les etapes de Primària i Secundària (Col·leció Transversal i Guías Praxis). Ha publicat Educación en valores para una sociedad abierta y conceptual. Aproximación conceptual. i El proceso de construcción de valores. En J. Mª Puig (Coord.). Entre todos. Compartir la educación para la ciutadania. Darrerament ha participat en projectes d’investigació sobre la dona migrant i inclusió social.

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
18/05/2022
Aquest seminari té com a objectiu posar en comú els resultats de les recerques que van ser finançades en el marc de les subvencions DEMOC l’any 2019, i que arriben ara a la seva fi. Les subvencions DEMOC, que impulsa la...