Neus Pociello i Cayuela

Directora executiva de l‘Institut Català de les Dones.

Nascuda a Esplugues del Llobregat l’any 1977.

És diplomada en Dietètica i Nutrició per la Universitat de Navarra, té estudis en Creació i Gestió d’empreses i en competències tècniques per a la gestió de projectes europeus.

Dins el marc de més de 17 anys d’experiència al capdavant d’una entitat social de defensa dels drets humans de les dones, fou coordinadora nacional de diversos projectes europeus, creant i impulsant campanyes com “Feminist Europe” i participant com a experta en diferents fòrums europeus com l’Older Women Network Europe, l’European Feminist Platform i l’Observatori europeu de violències masclistes de l’European Women’s Lobby.

Fins al seu nomenament, fou membre activa del Consell de Dones de Barcelona, del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, del grup de treball sobre envelliment de Nacions Unides i vicepresidenta del Consell Nacional de Dones d’Espanya.

Des de l’1 de juny de 2021 és la directora executiva de l’Institut Català de les Dones (ICD).

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
17/05/2022
El dimarts 17 de maig tindrà lloc la II Jornada Internacional Data Feminism organitzada des del Data Lab - LA CIBA, per abordar la incorporació de la perspectiva de drets de les dones a les tecnologies basades en dades. Pretenen divulgar i potenciar el seu ús per a un model social més equitatiu i sostenible.