Oriol Alba

Secretari general CECOT

Màster en Marketing Digital i Ecommerce (La Salle-Universitat Ramon Llull). Màster en Relacions Internacionals. (Universitat de Barcelona). Graduat en Comerç Internacional (Universitat Pompeu Fabra- ESCI). Diplomat en Ciències Empresarials (Universitat Pompeu Fabra).


Compta amb 10 anys d’experiència en la gestió de projectes i en l’assessorament empresarial, especialment en l’àmbit de l’emprenedoria de la compravenda i transmissió d’empreses. Entre 2011 i 2019 ha estat Project Manager del Centre de Reempresa de Catalunya i entre els anys 2013 i 2019 va ser membre actiu de Transeo, l’associació europea per a la transmissió d’empreses, liderant durant dos anys el grup d’experts en desenvolupament de marketplaces. És membre fundador de l’entitat Early Warning Europe. El mes de gener de 2020 s’incorpora a la patronal catalana Cecot com a Secretari General, càrrec que desenvolupa actualment.

Speaker Details
Events of the Speaker
You might also love these events.
19/05/2022
Aquesta activitat en línia va permetre conèixer i aclarir quins són els deures que en matèria de transparència s’exigeixen als partits polítics, sindicats i organitzacions empresarials, per una banda, i a les corporacions de dret públic per l’altra, per l’especial...